Slut på turkos med stjärnor

Tyvärr. Ska eventuellt ta hem mer, beroende på om det är någon fler som är intresserad av den färgen. Meddela mig isf :-)


Två elefanter balanserade....

På en liten Spindeltrååååd :-) En beställning som ligger här och väntar på att nya ägarinnan ska hämta upp. Ville bara dela med och visa att stjärtlappsbyxan funkar på större barn med! Denna är i storlek 92 :-)


En till

Gjorde en till, lika modell som klöverklänningen, men i lite annan tappning :-)


Nyligen levererat

Hade ju faktiskt en bild tagen på en nyligen levererad beställning :-) kan ju bjuda på den :-)


Mjuka filten

Sydde lite gröt häromdagen :-) resultatet ----->


Mycket att göra

Har varit dålig att uppdatera nu på slutet och ännu sämre att fotografera det som jag skickat ut! Trist, är ju om inte annat kul att ha kvar för mig själv så man minns vad man gjort :-) Däremot är det nu tapetserat och klart på våning 2 här hemma. Nästa vecka ska vi lägga golv. Ni får en liten sneakpeek på tapeten i trappen. I love it!!! :-) nattinatt så kommer det någon bild snart i alla fall


Priser

Får en del frågor om pris. Lägger ut en liten prislista på sådant som beställs normalt. Övriga saker som jumpsuit och klänningar prissätts beroende på tygåtgång och modell.

 

Observera att det kan stå andra priser på bilderna på färdigsydda alster. De gäller. Dessa priser är dock normalpriser. Pris på bild gäller endast den varan.

Storlekar upp till 80

Body enkel: 175kr

Body med kortare ben: 200kr

Omlottbody: 200kr

Byxa med stjärtlapp: 200kr

Tröja: 175kr

Harembyxa samt velourbyxa: 200kr

Tights kort modell: 150kr

Tunika: 250kr

 

Storlekar från 86-134

Body normal (upp till storlek 92): 200

Tröja kort ärm: 220kr

Tröja lång ärm: 240kr

Byxa med stjärtlapp: 250kr

Harembyxa samt velourbyxa: 250kr

Tights kort modell: 175kr

Tunika: 280kr

 

Mössor i alla storlekar 100kr!

 

För övriga prisförfrågningar - maila :-D


Lite bilder på andra bebisar :-)

Har fått några bilder på småfisar som har på sig skruttrumpa :-) Kolla! :-)
 
Och en ännu mindre fis:
 
Tack Anna-Karin och Susanne för att ni vill dela med er av era sötnosar! :-)

Städning!

Nu har jag städat lite bland inläggen :-) Behövdes verkligen, en del som tagit slut under tiden och en del som jag behåller till min egen fröken :-) Nu ska det dock vara uppdaterat bland alla inlägg, så hoppas just Du hittar något intressant! :-)

Klänningar

Tänkte lägga in en bättre bild på Allis dopfestklänning :-) När hon har den på sig till och med
 
Förvånad tjej! Hahaha, testkörde klänningen innan dopet :-P
 
Igår när vi tapetserat i tjejernas blivande sovrum fick jag kli i fingrarna igen, så sydde en klänning till Molly, som hon kan ha på kalas till helgen. Kanske... Lite rolig modell och man tager vad man haver hemma. Har redan hittat fler roliga färgkombinationer och klänningen var superskoj att sy! :-) Så är det någon som är sugen så säg till! Från 86 (80 kanske) kan jag sy den, och upp till 128(134 i längsta fall). Klart, storlekarna går nog att sträcka lite uppåt och neråt så finns andra önskemål så säg till. Vill som sagt gärna göra den igen :-)
 
 
Armen kan både tas bort och längas efter önskemål.
 
Har även hittat på bra "recept" på t-shirt tunika och tights som jag tänkte testa till veckan. Finns intressenter på det oxå, så säg till! Har hittat klövertyger i färger som varit slut länge (se röd klöverbody på bloggen). Grön och brun bland annat. Samma här, säg gärna till om jag ska köpa hem :-) Passar ju både kille och tjej!
 
Beställde lite mer molntyg idag oxå, som jag tänkte sy tunikan och tightsen till Molly av. Svart bland annat, tycker den är lite tuff :-) Fanns lime och ljusblå oxå, men måste hejda mig om det inte är någon som vill ha. Hade besök av två goa tjejer igår och jag visade (mycket skamset) mitt tygförråd. Tror båda höll på att ramla baklänges av skratt när de såg mängderna. Så dags att sy bort lite igen :-P Skynda fynda av det jag har hemma, kan nog fixa lte gopriser om ni tar fler delar ;-) Please! ;-) Blev inget lokalt event nu i sommqr heller, så har tid över och vill så gärna! Mycket roligare att sy till någon.
 
Nej, nu är det god natt. Skickar sambon till Duved imorgon bitti (Kl 6!!!!) för eftersök av försvunnen man. Huvva, hoppas de hittar honom... Tänker på familjen och såklart på honom om han "tullat" bort sig.
 
Håll tummarna!
 
GOD NATT!!!

Lilla Hugos body och mössa

Så här blev resultatet! Hugo provar sin nya body. :-D Vilken sötnos, eller hur?
Närbild. Hugos mamma ville att han skulle få en toppigare variant av mössa, så jag provade. Rätt söt tycker jag allt :-)
 
Det här tyget är tyvärr slut nu, populärt och sen hade jag inte mycket från början heller. Tufft som sjutton så hoppas att det kommer fler varianter av det framöver. Vi får se :-) Måste ju bara hitta pojkar som vill ha något sytt utav det oxå :-) Mina tjejer skulle nog inte riktigt passa i just det här tyget :-P
 
Nu är det go'natt för oss. Nattinuffsan!!!

Allis dop!

 
Igår döptes vår lilla Allis Kristina :-) Har inte haft tid att uppdatera här då det varit mycket inför dopet, men nu kommer lite bilder. Tjejernas klänningar sydde jag av lite omritade mönster, lite mer personliga tänkte jag innan... Lite tjorvigare säger jag i efterhand, men ändå rätt OK. Mollys klänning (ovan) fick tryckknappar i ryggen (försök klä på en 2-åring i farten) och svarta kanter för att bli lite tuffare.
Såklart gjorde hon en volt ner i gruset precis innan vi skulle in i kyrkan, men det enda som gick sönder var npg hennes knän. Somrig tjej, eller hur?
 
Allis klänning blev lite annorlunda. Den fick även ett dubbellager så att den skulle fyllas ut lite mer. Blev riktigt bra tycker jag! :-D
Båda brudarna hade vi köpt boleros till så de skulle matcha varandra. Dock var det sådan värme att det bara var Allis som använde sin bolero en liten stund. Mollys såg vi inte röken av förrän vi kom hem på kvällen :-P
Klänningarna kom till användning idag oxå, då vi gick för att hälsa på farfar, som tyvärr inte kunde vara med på dopet. Dock tar det på krafterna att vara i centrum hela tiden :-) Skrynklig klänning förstås, men är ändå jättenöjd med resultatet. Fina tyget har jag såklart hittat på Sydilla, min egen leverantör (börjar bli lite pinsamt nu, är inne minst en gång i veckan och kikar. Tomhänt därifrån? Aldrig! .-P)
 
Mer bilder kommer inom kort, ska bara fråga bildinnehavarna om lov :-)

RSS 2.0